Activitats

SENDERISME

El primer actiu que us ofereix la zona d'alta muntanya és el de la tranquil·litat, i la possibilitat de fer passejos i trekkings. Podreu gaudir d'excursions a peu o amb vehicle a les diferents valls amb paisatges irrepetibles. Us recomanem especialment el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i també els senders per les valls comarcals dels quals us donarem àmplia informació.

Bordes de Tresó

ESPORTS D'AVENTURA

Llavorsí és el punt de partida de nombrosos trams de ràfting per la Noguera Pallaresa, un dels rius més valorats per a la pràctica dels esports d'aigües braves. Els seus ràpids garanteixen el divertiment i l'emoció en les diferents pràctiques aquàtiques: Hidrotrineu, ràfting, canoes....

L'orografia de la zona la fa idònia per a la pràctica de descens de barrancs de diferent dificultat, una pràctica divertida on es poden admirar paisatges espectaculars.

També les empreses de la zona us ofereixen un ventall d'activitats de terra, com els recorreguts a cavall, bicicleta de muntanya o en quads, circuits d'aventura (tirolines, escalada....) i molt més.

També trobareu activitats aquàtiques d'aigües tranquil·les al llac de la Torrassa, indicades per als més menuts.